Predlažemo da rezance za nasuvo umesite od integralnog pšeničnog VEGA brašna:

Za testo:
200 gr integralnog pšeničnog
50 gr belog pšeničnog tip 500
2 jaja
1 kašika ulja
prstohvat soli
4 kašike mlake vode
+
Dodatak:
2 veća krompira, oguljena i iseckana na kockice
1 manja glavica crnog luka sitno iseckana
2 kašikice crvene mlevene paprike
biber

Od navedenih sastojaka za testo, umesite i oklagijom rastanjite testo.
Zatim stavite u dosta vode kockice krompira da se kuvaju.
Na pola kuvanja ubacite u istu šerpu sa krompirom i iscepkano testo.
Poslite malo. Skuvano ocedite.
U posebnoj široj a dubljoj posudi ili tiganju, na malo ulja pustite da se izdinsta sitno iseckan crni luk.
Dodajte u to mlevenu papriku i malo bibera.
Ne treba da se prže dugo, dovoljno je da paprika malo zapeni i preko toga izručite ocedjen krompir i rezance.
Začinite po ukusu i mešajući lagano sačekajte da se testo i krompir izjednače sa ostalim sastojcima. Prijatno!